Δραστηριότητες

Εβδομαδιαίες Δραστηριότητες

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι παρέχει σε παιδιά, νέους και ενήλικες δυνατότητες ενασχόλησης με θέματα που αφορούν τον πολιτισμό. Τα προγράμματα παρουσιάζονται σε τακτή βάση αλλά και σε έκτακτες ευκαιρίες.

Παραδοσιακός Χορός

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι λειτούργησε το Φεβρουάριο του 1999 αρχικά ως Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών. Ξεκίνησε τη δράση του με έμφαση στο χορό, δημιουργώντας ομάδες παιδιών και ενηλίκων.

Περισσότερα

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Σήμερα στο Εργαστήρι λειτουργούν δύο προγράμματα, με τους τίτλους «Στης Ευθαλίας το Αρχοντικό» και «Μια ιστορία θα σας πω». Και τα δύο έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και προσφέρονται σε σχολεία.

Περισσότερα

Εκπαιδευτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα

To Πολιτιστικό Εργαστήρι ασχολείται με Εκπαιδευτικά Ευρωπαϊκά προγράμματα από το 2007. Η εμπειρία του σε διεθνείς εκπαιδεύσεις, ανταλλαγές νέων και προγράμματα εθελοντισμού αλλά και πολιτισμού, έχουν προσφέρει ευκαιρίες σε νέους για μάθηση, δημιουργικότητα και ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Περισσότερα

Κινηματογράφος

Ο κινηματογράφος ενδιέφερε το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών από τότε που αυτό δημιουργήθηκε. Κινηματογραφικές εκδηλώσεις με προβολές και αφιερώματα είχαν γίνει την πρώτη δεκαετία της ζωής του Εργαστηρίου με επιτυχία.

Περισσότερα

Εκδηλώσεις

Προβολή Γαλλικής Ταινίας: VICTORIA

[English text follows]   Στο Κρεβάτι με τη Βικτόρια Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2016 Σκηνοθεσία: Τζαστίν Τρίετ Χώρα: Γαλλία Γλώσσα: Γαλλικά Υπότιτλοι: Αγγλικοί Διάρκεια: 97λεπτά Είδος: Ρομαντική κομεντί, Δράμα Πρωταγωνιστούν: Βιρζινί Εφιρά, Βενσάν Λακόστ, Μελβίλ Πουπό   Περιγραφή: Η Βικτόρια είναι μια χωρισμένη δικηγόρος γύρω στα τριάντα η οποία δυσκολεύεται να μεγαλώσει…

10 Χρόνια μετά! Μουσική Βραδιά

Δέκα χρόνια μετά. Δέκα χρόνια ξανά. Πάμε μια βόλτα, πάμε εμεις κι εσεις. Η Σαββίνα Γεωργίου και ο Στέλιος Καλλιστράτης, συναντιούνται ξανά μουσικά, δέκα χρόνια μετά και μας χαρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Ανεβαστικά και κατεβαστικά. Νέα, παλιά και πιο παλιά. Το πρόγραμμα περιεχει απότομες εναλλαγές συναισθημάτων. Απολαύστε υπεύθυνα. Είσοο…

Προβολή Γαλλικής Ταινίας: LE HAVRE

[English Text Follows]   ΤΙΤΛΟΣ ΤΑΙΝΙΑΣ: Το λιμάνι της Χάβρης Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2011 Σκηνοθεσία: Άκι Καουρισμάκι Χώρες: Γαλλία, Φινλανδία, Γερμανία Γλώσσα: Γαλλικά Υπότιτλοι: Αγγλικοί Διάρκεια: 93′ Είδος: Κωμωδία, Δράμα Πρωταγωνιστούν: Αντρέ Βιλμς, Κάτι Ούτινεν, Ζαν-Πιέρ Νταρουσέν, Μπλόντιν Μιγκέλ   Περιγραφή: Ο Μαρσέλ Μαρξ, ένας μεσήλικας πρώην συγγραφέας, παράτησε όλες του…

Subscribe

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε σχετικά νέα και πληροφορίες. Subscribe to receive information.

Copyright © 2020 by Cultural Workshop Ayion Omoloyitwn. All rights reserved.