Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

“Ο Κινηματογράφος στα Σχολεία” – ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ – Διαδικτυακό Συνέδριο

Ιανουάριος 29, 2021 @ 4:00 μμ - Ιανουάριος 30, 2021 @ 1:30 μμ

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών διοργανώνει στα πλαίσια των κινηματογραφικών του δράσεων στις 29 και 30 Ιανουαρίου (Παρασκευή και Σάββατο) ένα διαδικτυακό συνέδριο που θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, για την κινηματογραφική παιδεία. Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους (CIFEJ) και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. 

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος με παρουσιάσεις άτομα και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών, οι οποίοι θα απευθύνονται κυρίως στους εκπαιδευτικούς στην Κύπρο για την κινηματογραφική παιδεία, τη σημασία της, τρόπους να ενταχθεί στα σχολεία και άλλα θέματα που τους απασχολούν. Η κινηματογραφική παιδεία, ενταγμένη στα αναλυτικά προγράμματα, στηρίζεται με την προσπάθεια αυτή δίνοντας την ευκαιρία για εμβάθυνση, προβληματισμό αλλά και συλλογή προτάσεων για προώθησή της σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή και η συμβολή των εκπαιδευτικών με τη συνδρομή των ομιλητών (ειδικών στις θεματικές τους)  ελπίζουμε να συνδράμει στην δημιουργία πλατφόρμας ανταλλαγής ιδεών αλλά και συνέχιση των δράσεων προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της κινηματογραφικής παιδείας. 

Το συνέδριο είναι ανοικτό στο κοινό και δωρεάν και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα της Κινηματογραφικής Παιδείας, όχι μόνο εκπαιδευτικοί. Στο τέλος του συνεδρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης από την CIFEJ.

Το συνέδριο θα αρχίσει την Παρασκευή στις 4μμ μέχρι τις 6μμ (Zoom link: https://zoom.us/j/96402476310) και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο από τις 10πμ μέχρι τη 1:30μμ.  (Zoom link: https://zoom.us/j/95999624837)

Εγγραφές 

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιανουάριος 29, 2021 @ 4:00 μμ
Τέλος:
Ιανουάριος 30, 2021 @ 1:30 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Online Event
Cyprus

Διοργανωτές

Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών
Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΠΑΝ
CIFEJ
Subscribe

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε σχετικά νέα και πληροφορίες. Subscribe to receive information.

    Copyright © 2024 by Cultural Workshop Ayion Omoloyitwn. All rights reserved.