Η αγκαλιά…

η αγκαλιά που είναι πάντα ανοιχτή· εκεί που νιώθεις ότι είσαι σε αδιέξοδο, που κλαις κι αγχώνεσαι για τα καθημερινά ‒ γι’ αυτά που «χάνεις»… και ξαφνικά εμφανίζεται ένας άνθρωπος να σε αγκαλιάσει και να σου πει αυτό το κάτι μαγικό: «Πάντα κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε». Κι εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιείς πραγματικά πόσα κερδίζεις ‒ που δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με τα όσα έχασες.

Η έμπνευση…

η έμπνευση που σου δημιουργεί ο χώρος αλλά κυρίως οι άνθρωποι: τα παιδιά ‒ τα παιδιά αυτά που τα γνωρίζεις και νιώθεις ότι πάνω τους έχουν ένα μικρό αστεράκι. Και δεν είναι το αστεράκι του «ταλέντου», αλλά το αστεράκι των παιδιών που έχουν πάθος και αγάπη για τις τέχνες· και για την τέχνη που εσύ υπηρετείς· που με αγάπη και ενθουσιασμό σε ακούν για ό,τι έχεις να του πεις· που με ενθουσιασμό ρουφούν όλα αυτά που έχεις να τους δείξεις· και μετά τα μετατρέπουν σε τέχνη· σε δημιουργία. 

Η ανακάλυψη…

η ανακάλυψη του τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη· η τεράστια πόρτα που ανοίγεται μπροστά σου, η τεράστια ευκαιρία που σου δίνεται να διδάξεις, να ηγηθείς μιας ομάδας, να περάσεις την τέχνη σου σε κάποιους άλλους. Και τότε είναι που ανακαλύπτεις ότι ΑΥΤΟ είναι που σε κάνει περισσότερο χαρούμενη από οτιδήποτε άλλο: η μετάδοση της γνώσης και της τεχνογνωσίας σε νέους παθιασμένους για την τέχνη και τον πολιτισμό.

Η γαλήνη…

η γαλήνη που νιώθεις όταν μετά από μια ατέλειωτη μέρα στη δουλειά, με εκατό ανθρώπους γύρω σου, με χίλιες ευθύνες και άλλα τόσα άγχη, καταλήγεις σ’ ένα αρχοντικό στους Αγίους Ομολογητές και νιώθεις την απόλυτη γαλήνη.

Οι στιγμές…

οι στιγμές οι αμέτρητες… οι στιγμές που ζεις με όλους αυτούς του ανθρώπους ‒ στα ταξίδια, στα εργαστήρια, στις πρόβες, στις εκδρομές. Στιγμές γεμάτες χαρά, λύπη, γέλιο, κλάμα, θυμό, άγχος· τα πάντα. Γιατί είναι στιγμές αληθινές· και η αλήθεια έχει τα πάντα.

Οι φίλοι…

οι φίλοι οι αγαπημένοι, οι αληθινοί. Αυτοί που είναι πια το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής σου.

Λιμάνι…

εκεί που πάντα καταλήγεις, γιατί νιώθεις ασφάλεια· και αγάπη.

Αγάπη…

Subscribe

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε σχετικά νέα και πληροφορίες. Subscribe to receive information.

    Copyright © 2024 by Cultural Workshop Ayion Omoloyitwn. All rights reserved.