Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ηχώ της Πόλης – Άγιοι Ομολογητές

Ιούνιος 6 @ 5:30 μμ - 8:00 μμ

Αφουγκραστείτε την ιστορία της γειτονιάς  των Αγίων Ομολογητών

Μια διαδραστική ξενάγηση με σταθμούς στον ιστορικό πυρήνα των Αγίων Ομολογητών. Οι επισκέπτες θα κινούνται ελεύθερα, ανά παρέες και οικογένειες (με βάση τα πρωτόκολλα της πανδημίας) κρατώντας έναν χάρτη (τυπωμένο ή ψηφιακό) που θα τους οδηγεί σε σταθμούς στη γειτονιά των Αγίων Ομολογητών. Σε κάθε σταθμό θα υπάρχουν εμψυχωτές που θα υποδύονται πρόσωπα οδηγώντας τους επισκέπτες να παρατηρήσουν, να εντοπίσουν και να εμπλακούν διαδραστικά ταξιδεύοντας στο παρελθόν και στο παρόν με σκοπό να γνωρίσουν τους “θησαυρούς” και τα στοιχεία που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα της γειτονιάς των Αγίων Ομολογητών. Απαραίτητη η χρήση εντός κινητού τηλεφώνου με την δυνατότητα ανάγνωσης QR CODE που θα οδηγεί τους επισκέπτες σε παιχνίδια για διαδραστικές δραστηριότητες σε κάθε σταθμό.

 Ένα χωριό μέσα στην πόλη, ένας ιστορικός πυρήνας  έξω από τη εντός των τειχών Λευκωσία αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της.

Η δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια Ευρωπαϊκού προγράμματος «Echoes of the City, Ayioi Omoloyites – Ηχώ της Πόλης, Άγιοι Ομολογητές» με τη συμβολή  Εθελοντών  (διεθνών και ντόπιων) του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης.

Οι περιδιαβάσεις είναι ανοικτές προς το κοινό και θα πραγματοποιηθούν: Κυριακή 6  Ιουνίου 2021, 17.30 και 18.30 Αφετηρία:  Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών (Αγχιάλου 1, 1080) Κατάλληλο για οικογένειες αλλά και ενήλικες.

Συντονίστρια: Χριστιάνα Παπαδοπούλου

Υλοποίηση: Ντόπιοι και διεθνείς Εθελοντές Προγράμματος

Η συμμετοχή είναι περιορισμένη.  Θα πραγματοποιηθούν 2 περιδιαβάσεις:  3 ομάδες (μέχρι 10 προσώπων) θα συμμετέχουν σε κάθε περιδιάβασηΔηλώστε για δωρεάν συμμετοχή (απαραίτητη προκράτηση) στο τηλ. 22256782 ή μέσω διαδικτύου

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιούνιος 6
Ώρα:
5:30 μμ - 8:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών
Αγχιάλου 1
Λευκωσία, 1080 Cyprus
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
22256782
Ιστότοπος:
www.politistiko-ergastiri.org
Subscribe

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε σχετικά νέα και πληροφορίες. Subscribe to receive information.

    Copyright © 2021 by Cultural Workshop Ayion Omoloyitwn. All rights reserved.