Εφηβική Ομάδα Θεάτρου Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών | Εφηβική Ομάδα Θεάτρου Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών

Εφηβική Ομάδα Θεάτρου Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών


websiteerg5

Εφηβική Ομάδα Θεάτρου Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών

Θεατρολόγος, Εμψυχώτρια θεάτρου: Κική Αργυρού
Έναρξη: 30 Σεπτεμβρίου 2016
Πότε: Κάθε Παρασκευή 17:30-19:30
Απευθύνεται σε νέους ηλικίας 12-18 ετών

Περιγραφή:

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί νέους ηλικίας 12-18 ετών να ενταχθούν στην Εφηβική του Ομάδα Θεάτρου. Οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, βιώνοντας τη θεατρική διαδικασία, γνωρίζοντας τα εργαλεία της θεατρικής τέχνης και τις διάφορες πτυχές της. (υποκριτική, κινησιολογία, σκηνογραφία, ενδυματολογία, φωτισμός, μουσική, ιστορία θεάτρου κλπ.). Με μπόλικο παιχνίδι και δράση, θα απελευθερώσουν τον εαυτό τους, το σώμα, την ομιλία και τη φαντασία τους, θα συνομιλήσουν με θεατρικά κείμενα, θα αυτοσχεδιάσουν, θα γράψουν,  θα δημιουργήσουν μικρές και μεγάλες σκηνές και θα δουν θέατρο.  Εντέλει θα αγκαλιάσουν το θέατρο και τη γλώσσα του.

Βιογραφικό:  Η Κική Αργυρού είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Θεατρικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Paris 3-Sorbonne Nouvelle. Έχει εργαστεί ως εμψυχώτρια θεάτρου για τη δημιουργία και την εφαρμογή εργαστηρίων για διάφορες ηλικιακές ομάδες. Ως θεατρολόγος έχει συνεργαστεί με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, καθώς και με το Κυπριακό Κέντρο Σκηνογράφων, Αρχιτεκτόνων και Τεχνικών Θεάτρου.