Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών | Καντίνα Μου
Καντίνα Μου

Με μικρά βήματα, αγάπη για τον καλό καφέ και το ωραίο περιβάλλον, με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και φυσικά την καλή διάθεση φίλων και εθελοντών του Εργαστηρίου “Η Καντίνα Μου” λειτουργεί εξυπηρετώντας τα μέλη, τους φίλους και τις λειτουργίες του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών.

Θα μας βρείτε στην καρδιά των Αγίων Ομολογητών, στον Πλάτανο, δύο βήματα από το Γραμμικό Πάρκο του Πεδιαίου, στο Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, το οποίο στεγάζεται σε ένα κτίριο- κόσμημα της περιοχης, το Αρχοντικό Ιεροδιακόνου.

Ο καφές, η φρέσκα λεμονάδα και πολλά άλλα καλούδια φτιάχνονται και προσφέρονται από εθελοντές τους ευρωπαικού προγράμματος EVS καθώς και άτομα από την Κύπρο, και φίλους του Εργαστηρίοτ που εθελοντικά βοηθούν στη λειτουργία της καντίνας.

Η ηηρεμία του χώρου σας δίνει την ευκαιρία να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, να εργαστείτε μέσω του διαδικτύου καθώς και να ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ευρωπαικά προγράμματα. Να χαρείτε μερικές ώρες μαζί με τα παιδιά σας ή τους φίλους σας, σε μια χαλαρή και παρειστικη ατμόσφαιρα άλλως καιρών, στην εσωτερική αυλή του Αρχοντικού. Τα παιδιά πίνοντας λατρεμένο γάλα με τριαντάφυλλο μπορούν να δανειστούν ένα βιβλίο ή παραμύθι από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.

Κι ακόμα τα απογεύματα της Τρίτης και Παρασκευής μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ομάδες εφήβων και ενηλίκων να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς.

Όποτε λοιπόν περάσετε από τη γειτονιά μας, θυμηθείτε “Η Καντίνα Μου” άνοιξε και σας περιμένει…