Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ημερίδα για την Κινηματογραφική Παιδεία

Ιανουάριος 19, 2020 @ 11:00 πμ - 5:00 μμ

Δωρεάν

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, στα πλαίσια των κινηματογραφικών του δράσεων, διοργανώνει στο οίκημα του στη Λευκωσία (Αρχοντικό Ιεροδιακόνου, οδός Αγχιάλου 1) μια ημερίδα για την κινηματογραφική παιδεία την Κυριακή 19/1/2020, από τις 11πμ μέχρι τις 5μμ.

Την ημερίδα, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται να εμπλακούν με την κινηματογραφική και οπτικοακουστική παιδεία (εκπαιδευτικοί, διοργανωτές παιδικών και εφηβικών εργαστηρίων και φεστιβάλ κλπ) θα παρουσιάσει ο Dr. Dragan Milinkovic Fimon, αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους (CIFEJ). Ο Dr. Milinkovic θα παρουσιάσει διάφορες πτυχές της κινηματογραφικής και οπτικοακουστικής παιδείας, καθώς και τις δράσεις και τα προγράμματα του CIFEJ. Ιδιαίτερα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα «Film in Schools», το οποίο θα διοργανωθεί εντός του 2020 στην Κύπρο.

Η εκδήλωση στηρίζεται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠΠΑΝ και συνδιοργανώνεται με τη CIFEJ και το «Συνεμά Ξάνθης 3».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γλώσσα: Αγγλικά και Ελληνικά

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών (www.politistiko-ergastiri.org) και στα τηλέφωνα 22256782 και 99435754 (Δώρος Δημητρίου)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιανουάριος 19, 2020
Ώρα:
11:00 πμ - 5:00 μμ
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Διοργανωτές

Συνεμά Ξάνθης 3
CIFEJ
Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΑΝ

Χώρος Διεξαγωγής

Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών
Αγχιάλου 1
Λευκωσία, 1080 Cyprus
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
22256782
Ιστότοπος:
www.politistiko-ergastiri.org
Subscribe

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε σχετικά νέα και πληροφορίες. Subscribe to receive information.

    Copyright © 2024 by Cultural Workshop Ayion Omoloyitwn. All rights reserved.