Φτιάξε το δώρο σου για τα Χριστούγεννα | Φτιάξε το δώρο σου για τα Χριστούγεννα

Φτιάξε το δώρο σου για τα Χριστούγεννα


Final-Keramiki-01-01

Εργαστήρι Κεραμικής

με τη Σουζάνα Πετρή

25.11.2017 , 15:00-18:00

Ελάτε να ανακαλύψουμε τις ιδιότητες του πηλού και την μαγεία της κεραμικής Τέχνης μέσα από ένα διαδραστικό όμορφο τρίωρο ταξίδι με την κεραμίστρια Σουζάνα Πετρή.

Ένα ταξίδι γνωριμίας με τον πηλό μέσα από την παρουσίαση των ιδιοτήτων του, των χρωμάτων, και των πολύπλευρων δυνατοτήτων του για την κατασκευή της προτίμησης σας. Στόχος του εργαστηρίου είναι όπως στο τέλος ο κάθε συμμετέχοντας να πάρει μαζί του την δική του δημιουργία.

H Σουζάνα Πετρή έχει σπουδάσει 3D Design and Crafts στο Brighton της Αγγλίας με ειδίκευση στην κεραμική και την μεταλλουργία.Τον τελευταίο χρόνο έχει ανοίξει το δικό της εργαστήρι κεραμικής στην οδό Ερμού Λευκωσία, και σκοπός της δουλειάς της είναι η ανάδειξη της Αρχαίας κεραμικής της Κύπρου μεσα απο τα μάτια του σήμερα.

Το εργαστήρι παρέχει την δυνατότητα επιλογής χρήσης πηλού
Κατασκευή δημιουργίας με πηλό αέρος και βάψιμο

Κατασκευή δημιουργίας με πηλό κεραμικής όπου θα σταλεί στον φούρνο για ψήσιμο και θα υπάρχει η δυνατότητα δεύτερου ψησίματος για το βάψιμο και το υάλωμα του.

Κόστος συμμετοχής:
Κατασκευή δημιουργίας με πηλό αέρος – 12 ευρω
Κατασκευή δημιουργίας με πηλό κεραμικής όπου θα σταλεί στον φούρνο για ψήσιμο και θα υπάρχει η επιλογή δεύτερου ψησίματος για το βάψιμο και το γιάλλωμα του – 20 ευρω

Δηλώσεις συμμετοχής Μέχρι 23/11/2017
Προκρατήστε θέσεις στα τηλέφωνα 22 256782 / 99 633665