Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών | Χορηγοί
Χορηγοί

ergologic

Η Ergologic ΑΕΒΕ  ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Πάτρα και εξειδικεύεται στη σχεδίαση, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής  σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας. Η ραγδαία εξέλιξή της, καθώς και η στελέχωσή της από έμπειρο  επιστημονικό προσωπικό την ώθησε ταχύτατα, με αποτέλεσμα σήμερα να κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής τόσο στην περιοχή της Αχαΐας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.

Παρέχει τον Ιστοχώρο του Πολιτιστικού Εργαστηρίου και τη συντήρησή του δωρεάν.

 

politistikes ypp

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, ως ο κυριότερος φορέας στήριξης και ανάπτυξης του Πολιτισμού στην Κύπρο, περιέλαβαν στους σχεδιασμούς τους τη δημιουργία της Πολιτιστικής Πύλης της Κύπρου, για να αποτελέσει τόσο τη βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί το εθνικό δίκτυο πολιτιστικής πληροφορίας, όσο και τον κόμβο επικοινωνίας και συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πύλη και τις Πολιτιστικές Πύλες των άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος είναι η σταδιακή ένταξη στο πρόγραμμα όλων των φορέων πολιτιστικής πληροφορίας της Κύπρου, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωστό δίκτυο, το οποίο θα προβάλλει τον πολιτισμό της Κύπρου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠΠ είναι ο κύριος χορηγός του Πολιτιστικού Εργαστηρίου Αγίων Ομολογητών και του Αρχοντικού Ιεροδιακόνου.

 

logo

Στο Early Learning Centre,  κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε μητέρες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους κάνοντάς τα ευτυχισμένους και με αυτοπεποίθηση ανθρώπους.

Δημιουργούμε φανταστικά παιχνίδια – παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη ζωτικών δεξιοτήτων, παιχνίδια που βοηθούν τα παιδιά να έχουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή τους, και παιχνίδια που είναι πολύ διασκεδαστικά.

Όλα τα παιχνίδια μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να εξερευνήσουν τα όρια της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους, να κάνουν την εκμάθηση διασκεδαστική και να  συμβάλουν ώστε κάθε παιδί να αγγίξει τα όρια των ικανοτήτων του.